چمنزار
آشپزی، نکات خانه داری و موضوعات پراکنده

مواد لازم برای 4نفر:
برنج باسماتی  275 گرم یا یك و یك ‌دوم پیمانه

آب  3 پیمانه

 

كره 40 گرم یا 3 قاشق سوپ‌خوری

باقلای تازه و ریز 175 گرم یا یك و یك‌ دوم پیمانه

شوید تازه خرد شده 6 قاشق سوپ‌خوری

دارچین یك قاشق چای‌خوری

زیره سبز یك قاشق چای‌خوری

زعفران ساییده شده نصف قاشق چای‌خوری

نمك به مقدار لازم

مقداری شوید تازه برای تزئین

پودر فلفل قرمز یك قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
1- قابلمه‌ای را آماده كرده و برنج را همراه با آب در آن بریزید. مقدار كمی نمك هم به آن اضافه كنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید. پس از آن، مدت 10 دقیقه صبر كنید تا برنج كاملاً در آب بجوشد، سپس آن را در سبدی آبكش كنید.

2- قابلمه دیگری آماده كرده و یك‌ سوم از كره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود. سپس كف قابلمه را با لایه‌ای از برنج آبكش‌شده پوشانده و یك ‌چهارم از میزان باقلا و مقدار كمی شوید تازه خرد شده را روی آن بریزید.

3- حالا لایه دیگری از برنج را روی شوید ریخته و همین‌طور ریختن مواد را به‌ صورت لایه‌لایه ادامه دهید تا مواد به پایان برسد، البته لایه پایانی باید برنج باشد. نصف استكان آب داخل برنج بریزید، سپس قابلمه را به مدت 8 دقیقه روی اجاق‌گاز قرار دهید.

4- پس از این مدت، باقیمانده كره را آب كرده و روی برنج بریزید. در پایان، دارچین، زیره و فلفل قرمز را روی برنج بپاشید و دم‌كنی را روی قابلمه بگذارید.

حرارت اجاق‌گاز را پایین آورده و 25 تا 30 دقیقه صبر كنید تا برنج دم بكشد. از طرفی دیگر، پودر زعفران را در آب حل كرده و مقداری برنج را به آن آغشته كرده و پس از كشیدن برنج، سطح آن را با برنج زعفرانی و چند برگ شوید تازه تزئین كنید.

نكته:
در این باقلاپلو از باقلای خام استفاده شده است، اگرچه باقالای مصرفی خیلی ریز و زودپز است ولی اگر در پخت كامل آن مردد هستید بهتر است ، باقلا را به صورت مجزا پخته و سپس لابه‌لای برنج بریزید.

منبع: روزنامه همشهری

 

[ شنبه 2 ارديبهشت 1391برچسب:آشپزی, ] [ 19:46 ] [ نرگس محمدامینی ]

انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می‌باشد، با درست کردن این پلو، مزه‌ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می‌کنید. در ادامه‌ی مطلب با مواد لازم و طرز تهیه انار پلو آشنا می‌شوید.

انار پلو

مواد لازم برای 4 نفر

برنج                                  2 پیمانه

انار دانه شده                     یک و نیم پیمانه

خلال پسته                       یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده         1 پیمانه

پودر تخم گشنیز                1 قاشق مربا خوری

کشمش پلویی                  نصف پیمانه

زعفران                             به مقدار لازم

 
انار پلو

طرز تهیه

مرحله 1 - برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

 مرحله 2 - مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همین‌طور ادامه دهید تا آخر و نهایتاً اجازه دهید برنج دم بکشد.

مرحله 3 - هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید

: اینترنتی پرشین وی

 

[ جمعه 1 ارديبهشت 1391برچسب:آشپزی, ] [ 8:1 ] [ نرگس محمدامینی ]

این غذای خوش‌مزه، علاوه بر این‌که خیلی سریع آماده می‌شود، سفره‌تان را نیز زیبا می‌کند.

رول بادمجان

مواد لازم

بادمجان 2                                 عدد

سیب زمینی                         2 عدد

گوجه فرنگی                          یک عدد

نخود فرنگی                           2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده                    یک قاشق غذاخوری

نمک و ادویه                          مقداری

روغن                                   به مقدار لازم

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را از درازا برش زده و دو طرف آن را سرخ کنید.

2- سیب زمینی را پخته، پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید.

3- نخود فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیازچه خرد شده و نمک و ادویه را با هم مخلوط کنید.

4- مقداری از مواد را روی بادمجان سرخ شده قرار داده و از یک طرف جمع کنید و با استفاده از خلال دندان آن را ثابت کنید.

منبع: نشریه تغذیه و سلامتی

[ دو شنبه 21 فروردين 1391برچسب:آشپزی, ] [ 11:30 ] [ نرگس محمدامینی ]

مواد لازم برای 6 نفر:        
کالباس=نیم کیلو       
لوبیا چیتی پخته شده=2 پیمانه        
فلفل سبز دلمه ای=3 تا 4 عدد        
خیار شور=250 گرم
پیاز خلال شده=1 پیما        
سس مایونز=1 پیمانه
نان تست شده بشکل مکعب کوچک=2 پیمانه        
نمک و فلفل=بقدر کافی      
طرز تهیه:    
کالباس و فلفل سبز و خیارشور را بشکل خلال خرد می کنیم و با پیاز خلال شده مخلوط می نمائیم. لوبیای پخته شده را وسط ظرف می ریزیم و مخلوط کالباس و خیارشور و پیاز را دور آن ریخته،نانهای خرد شده را اطراف آن می پاشیم.سس مایونز را با سرکه و کمی خردل مخلوط می کنیم و روی سالاد می دهیم. می توانیم یک قاشق مرباخوری زیره یا کمی ترخان خرد شده داخل این سس سالاد بریزیم.

                                    

                                                                    منبع :اینترنت

[ یک شنبه 28 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 9:8 ] [ نرگس محمدامینی ]

بیشتر غذاهای هندی به همراه انواع سسهای متنوع خورده میشه . ریتا میشه گفت چیزی شبیه ماست خیار خودمون هست ولی نوع هندیش.
مواد لازم برای 2 نفر:
زیره سبز=۱/۲-۱ قاشق چایخوری
گرم ماست=۱ فنجان یا ۲۵۰
خیار درشت که ریز خرد شده=۱ عدد
نمک و فلفل= به میزان لازم
برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده=۱/۴ فنجان
طرز تهیه:
1.
روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می گذاریم و زیره را برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که کمی تغییر رنگ دهد . باید مواظب باشیم که زیره نسوزد
2.
بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم.
3. 
در یک کاسه ماست را کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز را با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.
اگر شما هم مزه زیره را دوست داشته باشین می توانید ریتا را امتحان کنید. مثلا به همراه کتلت میل کنید.

منبع : آشپزآنلاین



[ یک شنبه 28 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 9:3 ] [ نرگس محمدامینی ]

مواد لازم: 

گوجه فرنگی کباب شده ......... 36 گرم      
فلفل کباب شده ........ 50 گرم   
سیر .......... 1 حبه   
پودر سیر ........... نصف قاشق چایخوری     
پیازچه ............. 2 عدد خرد شده یا یک سوم فنجان    
روغن زیتون ............ 1 قاشق غذاخوری     
سرکه قرمز ............ 2 قاشق چایخوری     
پودر مرزنگوش............ یک چهارم قاشق چایخوری
نمک............ یک چهارم قاشق چایخوری    
فلفل سیاه............ به مقدار لازم


آماده کردن گوجه کباب:     

گوجه ها را روی کباب پز قرار دهید تا تمام پوست شان تقریبا بسوزد، سپس از کباب پز (یا فر) خارج کنید. بگذارید سرد شود بعد پوست   بکنید.      

آماده کردن فلفل کباب:     

فلفل ها را داخل فر یا مستقیما روی گاز قرار دهید تا پوسته ی خارجی شان کاملا سیاه شود. سپس آنها را میان پارچه ای قرار می دهیم تا پوته های سیاه بریزد. پوسته ها را بگیرید ، بعد دانه ها و ساقه و رگبرگها را جدا کنید و بعد خرد کنید. 

1-
گوجه ها را در ظرفی بریزید و با چاقو خرد کنید.

2-
فلفل کبابی خرد شده، پیازچه، سیر، روغن زیتون و سرکه را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید. یک چهارم فنجان از کل گوجه به اضافه ی مرزنگوش را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و بچشید: بقیه ی گوجه یا کمی از آن را بنا به سلیقه خودتان اضافه کنید. سپس نمک بریزید و فلفل. 

نکته: با این مقدار مواد حدود 2 تا 3 فنجان سس بدست میاید.     

نکته: در یخچال نگهداری شود

 

گردآوری : گروه آشپزی تالار گفتگوی ایرانیان

 

[ یک شنبه 21 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 19:18 ] [ نرگس محمدامینی ]

 

 

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

کره ‌ی پاستوریزه

 60 گرم

تره فرنگی

 1تکه متوسط

سیر

 2 حبه

آرد سفید گندم

 یک سوم پیمانه‌(40گرم)

شیر پاستوریزه

 1پیمانه (150گرم)

تخم ‌مرغ

 4 عدد

پنیر پارمزان رنده شده

 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

 به مقدار لازم

 

مواد لازم برای داخل رولت:

پنیر پارمزان رنده شده

 100 گرم

کنسرو ذرت

 150 گرم(1پیمانه)

پیازچه ‌ی خرد شده

 یک سوم پیمانه

پنیرخامه ‌ای پاستوریزه

 50 گرم

 

طرز تهیه :

- سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی ‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.

- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.

- سپس بقیه ‌ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

- به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.

- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.

- سپس زرده‌ ی تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.

- سفیده ‌ی تخم ‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.

- فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.

- مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.

- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.

- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).

- مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.

 

 

                                                                           

 

[ شنبه 20 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 18:27 ] [ نرگس محمدامینی ]

 

مواد لازم برای یک نفر

روغن زیتون                                            2 قاشق غذاخوری

پیاز (خرد شده)                                      یک عدد متوسط

پودر فلفل قرمز                                      یک دوم قاشق چای‌خوری

کلم برگ قرمز و سبز (خلال شده)          یک پیمانه

گوجه‌فرنگی (خرد شده)                         یک دوم پیمانه

شوید (خرد شده)                                  یک قاشق چای‌خوری

آب                                                        سه چهارم پیمانه

بلغور                                                    2 قاشق غذاخوری

نخود                                                     یک سوم پیمانه

نمک                                                     به مقدار لازم 

طرز تهیه

روغن زیتون را درون یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن کمی داغ شد، پیازهای خرد شده را درون روغن بریزید و 5 دقیقه روی حرارت سرخ کنید.

وقتی پیازها کمی طلایی شدند کلم را داخل ظرف بریزد و حدود 3 دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را داخل ظرف بریزد. به آن‌ها نمک و فلفل بزنید و حرارت را کم کنید. در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه منتظر بمانید تا کلم‌ها نرم شود.

شعله را کمی زیاد کنید. سپس شوید خرد شده را به مواد درون ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

حالا آب را به مواد بیفزاید. وقتی شروع به جوشیدن کرد بلغور و نخود را اضافه کنید.

دوباره شعله را کم کنید. در ظرف را بگذارید. منتظر بمانید تا بلغور و نخود کاملاً بپزد. اگر آب غذا کم شد ولی هنوز غذا نپخته بود می‌توانید کمی آب اضافه کنید.

وقتی غذا کاملاً پخته و آماده شد، از روی حرارت بردارید. ادویه آن را اندازه کنید و با تزئین دلخواه سرو کنید.

هر 100 گرم نخود حاوی 164 کیلوکالری، 27.42 گرم کربوهیدرات، 2.59 گرم چربی، 8.86 گرم پروتئین و 7.6 گرم فیبر است.

نخود منبع بسیار خوبی از یک عنصر ضروری به نام مولیبدن است. علاوه بر آن فیبر، فولیک اسید و منیزیم به مقدار کافی در نخود یافت می‌شود.

فیبر موجود در نخود با اتصال به اسیدهای صفراوی در روده کوچک، مانع جذب مجدد آن‌ها در کبد می‌شود و از این طریق به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

مصرف منظم نخود به کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب و دیابت نیز کمک می‌کند.

نخود منبع خوبی از پروتئین و آهن است و این خصوصیات آن را به جایگزین خوبی برای گوشت قرمز تبدیل کرده است. بنابراین کسانی که از رژیم‌های بدون گوشت قرمز استفاده می‌کنند، می‌توانند از جایگزین‌هایی مانند نخود استفاده کنند.

منیزیم موجود در نخود به سلامت دستگاه قلبی ـ عروقی و بهبود گردش خون در رگ‌ها کمک می‌کند. دقت داشته باشید که نخود حاوی اگزالات است و کسانی که سابقه سنگ کلیه اگزالاتی دارند باید مصرف نخود را محدود کنند

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

 

 

 

 

[ یک شنبه 14 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 8:56 ] [ نرگس محمدامینی ]

 

مواد لازم

سویای ریز                          300 گرم

هویج فرنگی                        2 عدد، ریز رنده شده

پیاز کوچک                            یک عدد

سیب زمینی                        3 عدد ریز رنده شده

پودر کاری                             یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه                     به میزان لازم

آرد نخودچی                         تقریباً 150 گرم

روغن سرخ کردنی               به میزان لازم

طرز تهیه

* سویا، هویج فرنگی، پیاز ریز رنده شده، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، آرد نخودچی و پودر کاری را در ظرفی مخلوط کرده، خوب ماساژ بدهید تا مواد چسبندگی پیدا کرده و یک دست شوند.

* سپس به اندازه‌ی یک کتلت کوچک مواد را در کف دست گرد کرده و در روغنی که از قبل گرم شده سرخ کنید.

* این کتلت با سس کچ اپ سرو می‌شود. 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان                                                               

 

 

 

[ یک شنبه 14 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 8:39 ] [ نرگس محمدامینی ]

 

مواد لازم برای 5 نفر

سیب زمینی                              سه عدد متوسط

لوبیا قرمز                                    یک پیمانه

بلغور گندم یا جو                          یک دوم پیمانه

نعنا خشک                                 یک قاشق سوپ‌خوری

پودر زیره                                     یک قاشق چای‌خوری

پودر جوز هندی                           یک چهارم قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل                               به مقدار لازم

تخم مرغ                                    2 عدد

گوجه فرنگی رنده شده               2 عدد

روغن مایع یا زیتون                       2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

* سیب زمینی، لوبیا قرمز و بلغور را پخته و چرخ می‌کنیم.

* ادویه، پودر نعنا، زیره و جوز هندی و دو عدد تخم مرغ خام را اضافه کرده، خوب با دست ورز می‌دهیم.

* سپس مقداری از آن را به اندازه یک نارنگی برداشته و گلوله می‌کنیم با استفاده از دو کاردک به شکل‌های مختلف قالب زده بعد در روغن مایع داغ داخل ماهی تابه سرخ می‌کنیم.

* به این ترتیب که چون کتلت بدون گوشت می‌باشد می‌توان زیر شعله گاز را نسبتاً تند کرد تا زود سرخ شود و برای سس نیز روغن زیتون و ادویه و گوجه فرنگی رنده شده را با هم مخلوط می‌کنیم بعد زیر شعله گاز را کم می‌کنیم و سس را روی اجاق گرفته و مرتب به هم می‌زنیم تا ته نگیرد.

* بعد سس را روی کتلت های چیده در دیس می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان 

                                               

 

 

[ یک شنبه 14 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 8:35 ] [ نرگس محمدامینی ]

مواد لازم برای 2 نفر

 

مواد لازم برای 2 نفر

برنج                             2 پیمانه

قارچ                             1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده

سیر                             1 حبه، ریز شده

فلفل سبز یا قرمز         1 تا 2 عدد، ریز شده

پیاز                               1 عدد، کوچک و ریز شده

فلفل دلمه سبز            1 عدد کوچک و خرد شده

سویا سس                   1 تا 2 قاشق غذاخوری

لوبیا سبز پخته              4 تا 5 عدد، بلند خرد شده

برگ تازه ریحان               15 عدد

نمک و فلفل                  به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله 1 - در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

مرحله 2 - سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

مرحله 3 - لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ‌ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

مرحله 4 - برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.

مرحله 5 - برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

 

 

 

[ یک شنبه 14 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 8:26 ] [ نرگس محمدامینی ]

این غذای خوش‌مزه، علاوه بر این‌که خیلی سریع آماده می‌شود، سفره‌تان را نیز زیبا می‌کند.

رول بادمجان

مواد لازم

بادمجان 2                                 عدد

سیب زمینی                         2 عدد

گوجه فرنگی                          یک عدد

نخود فرنگی                           2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده                    یک قاشق غذاخوری

نمک و ادویه                          مقداری

روغن                                   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را از درازا برش زده و دو طرف آن را سرخ کنید.

2- سیب زمینی را پخته، پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید.

3- نخود فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیازچه خرد شده و نمک و ادویه را با هم مخلوط کنید.

4- مقداری از مواد را روی بادمجان سرخ شده قرار داده و از یک طرف جمع کنید و با استفاده از خلال دندان آن را ثابت کنید.

منبع: نشریه تغذیه و سلامتی

                                          

 

[ چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 19:39 ] [ نرگس محمدامینی ]

 


 ذرت  را در ظرف مخصوص ماکروویو بریزید. با قدرت 80 درصد به مدت 2 دقیقه در ماکروویو قرار دهید. (در فاصله ای که ذرت در ماکروویو است، 3-2بار آن را هم بزنید تا تمامی ذرت ها گرم شوند) سپس...

 

 مواد لازم :
ذرت پخته شده  300 گرم
کره ی پاستوریزه   1 قاشق غذاخوری
سس مایونز  2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن   1 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه  2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

روش تهیه :
 ذرت  را در ظرف مخصوص ماکروویو بریزید. با قدرت 80 درصد به مدت 2 دقیقه در ماکروویو قرار دهید. (در فاصله ای که ذرت در ماکروویو است، 3-2 بار آن را هم بزنید تا تمامی ذرت ها گرم شوند) سپس کره، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و 2-1 دقیقه دیگر با همان قدرت در ماکروویو قرار داده تا کره ذوب شود. در این زمان ذرت را از ماکروویو خارج نموده،سپس سس مایونز و آب لیمو  را اضافه کنید.

* برای تهیه ی ذرت مکزیکی می توانید از کنسرو ذرت یا ذرت منجمد استفاده کنید.
 ماهنامه دنیای تغذیه                                                                         منبع :اینترنت

 

                                                                         

[ دو شنبه 8 اسفند 1390برچسب:آشپزی, ] [ 16:20 ] [ نرگس محمدامینی ]

 


مواد لازم :

۱- فاصولیه یک ۵۰۰ گرام

۲- روغن

۳- پیاز

۴- رب

سیر

طرز تهیه :

فاصولیه را شسته سرو اخیرش را قطع نموده در بین دیگ روغن انداخته پیاز میده ریزه شده را به آن گلابی  نماید

رومی و یا رب رومی را  علاوه نموده بگذارید لعاب آماده گردد . فاصولیه ها را علاوه نموده مقداری آب و نمک

ریخته بگذارید . فاصولیه نرم گردیده به روغن بیاید .

با چلو و یا نان نوش جان نماید .
منبع.اینترنت

 

[ یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:آشپزی, ] [ 8:38 ] [ نرگس محمدامینی ]

 

مواد لازم


سیب زمینی 900 گرم
آرد نخود 75 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
لپه پخته شده و میکس شده 2 پیمانه
نعناع و جعفری 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ کامل 1 عدد
نمک - فلفل - فلفل قرمزتند- زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه

سیب زمینی را پخته و لپه را هم پخته به هم اضافه می کنیم و میکس می کنیم سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود 75 گرم بعلاوه ادویه جات مخلوط کرده به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم این شامی یا سس تمیز هندی هم قابل سرو است.

 

[ چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:آشپزی, ] [ 9:31 ] [ نرگس محمدامینی ]

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 86
بازدید دیروز : 13
بازدید هفته : 160
بازدید ماه : 901
بازدید کل : 44011
تعداد مطالب : 195
تعداد نظرات : 61
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


<-PollName->

<-PollItems->

<-PollName->

<-PollItems->


script href="http://pichak.net">ساخت كد آهنگ

ساخت كد موزیک آنلاین

« ارسال برای دوستان »
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools